Koning Filip en Koningin Mathilde zijn nog steeds in Davos, Zwitserland voor het World Economic Forum.

World Economic Forum Annual Meeting World Economic Forum Annual Meeting

Koningin Mathilde bespreekt verschillende van de thema’s van de SDG’s tijdens haar aanwezigheid hier. Zo zat ze vandaag oa. een rondetafel voor over mentaal welzijn.

Ze draagt vandaag een donkerrode bij elkaar passende broek en top met lange mouwen. Het ensemble is van de hand van Esmeralda Ammoun, en de Koningin droeg het al eerder op 21 december 2023, maar toen goed verstopt onder een grijze mantel.

De nieuwe geruite mantel die ze er deze keer over draagt, is van Natan, hieronder zien jullie een kortere variant, gemaakt uit dezelfde stof:

Mathilde draagt er haar favoriete pareloorbellen bij.

3 reacties

  1. Hallo Jelka, is dit een nieuwe mantel? Hij komt mij nl herkenbaar voor. Zij heeft toch een jurk met bijpassende mantel in geruite stof gedragen in het verleden? Ik dacht dat koningin Mathilde deze mantel nu combineerde met deze set. Wel een mooie combinatie

    1. Hey Heidi, ik begrijp de verwarring, want de twee mantels lijken inderdaad erg veel op elkaar. Hier zie je de andere: https://www.garderoberoyale.be/koningin-mathilde-bezoekt-de-tentoonstelling-georgie-een-verhaal-van-ontmoetingen/ Maar zoals je kan zien zijn het dus twee verschillende.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..