Volgende week is het Week van de Zorg, een initiatief dat Koningin Mathilde elk jaar opnieuw in de kijker zet met een bezoek in de sector. Dit jaar ging de eer naar vzw Zonnelied:

Embed from Getty Images

Dit jaar staat de Week van de Zorg in het teken van Werken in Zorg en Welzijn. Dit jaarlijks evenement wil een maatschappelijk draagvlak creëren voor de noden van en de ontwikkelingen in de zorg- en welzijnssector. vzw Zonnelied is een dienstverleningscentrum voor personen met een beperking.

Koningin Mathilde haalde twee eerder gedragen kledingstukken uit haar kast vandaag: vooreerst zien we het rode korte jasje dat ze al eens droeg op 8 oktober 2021, toen boven een jurk. Daarnaast zien we ook de hooggesloten rode blouse met strik die ze al aanhad op 30 september 2022.

Die outfit kreeg al grappend weleens de bijnaam de ‘McDonalds outfit’. Beide stuks combineerde Mathilde vandaag met een nieuwe broek met pied-de-poule patroon van Natan:

2 reacties

  1. Ik vind het jasje een topper, het kleurt op zich mooi bij de blouse maar die is eigenlijk iets te chique voor het vlotte wollen jasje. En dan tsja de broek die maakt het met het ruitje alleen maar drukker en meer botsend. Als de koningin voor bijvoorbeeld een donkergrijze wollen turtle neck trui met in dezelfde kleur een wollen pantalon met redelijk aansluitende pijpen had gekozen en vooruit rode enkellaarsje (ik houd nl. niet van rood schoeisel) was het vlotter en niet een clash van stoffen en patronen geworden

  2. Ik ben het helemaal met Margot eens. Wat gaat de Koningin ook hier weer lief met de bewoners om.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..