Koningin Mathilde heeft vandaag een bezoek gebracht aan het Leuven Brain Institute van de Katholieke Universiteit Leuven (KUL) vanuit haar rol als Pleitbezorgster van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties.

© Agence Pep’s / Frédéric Andrieu

Tijdens dit bezoek rond het mentale welzijn van ouderen, ontmoet Koningin Mathilde patiënten en verzorgend personeel, waaronder het “oud-reach team”, een mobiel team van een psychiater, een psycholoog, een verpleegkundige en een maatschappelijk werker dat huisbezoeken aflegt bij ouderen met psychiatrische aandoeningen.

Ze draagt vandaag een nieuwe felblauwe combinatie van top en pantalon, die voor haar werd ontworpen door Esmeralda Ammoun:

© Agence Pep’s / Frédéric Andrieu
© Agence Pep’s / Frédéric Andrieu

Ze draagt er een clutch bij van Fabienne Delvigne, en donkergroene fantasieoorbellen.

© Agence Pep’s / Frédéric Andrieu

Ze draagt er nieuwe schoenen bij van Giorgio Armani:

4 reacties

  1. Mooie kleur van dit broekpak .

  2. Wat een leuk pak is dit. Kleur is zomers, broek mooi aansluitend en de top verlengt haar wat korte bovenlijf op een sublieme manier.
    Dit haar naar binnen geföhnd vind ik altijd wat vlotter staan dan de krulletjes naar buiten.
    Enige minpuntje is de kleur van schoenen en oorbellen, ik zou denk ik voor nude hebben gekozen met gouden bellen. Maar het zij haar vergeven, het pak heeft een mooie doch lastige kleur, aquamarijnen zijn te licht en slaan dan dood en zilver is te koel.

  3. Ik vind dit een heel verdrietige outfit, op de kleur na. Wat is dit trouwens, een combinatie van een pyjama en een jogging?

  4. ik vind het pak mooi e goed passend maar die schoenen zou ik niet kopen, helemaal niet modern of gemakkelijk te dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..