Een paar keer per jaar brengen Koning Filip en Koningin Mathilde een streekbezoek aan een deel van een Belgische provincie, en vandaag is de provincie Luik opnieuw aan de beurt:

Het bezoek start in Soumagne bij Joskin, een Belgisch familiebedrijf dat uitgegroeid is tot een internationale groep die gespecialiseerd is in de productie en verkoop van hoogwaardige landbouwwerktuigen. Vervolgens bezoeken ze de Fondation SUSA in Blégny. SUSA (Service Universitaire Spécialisé pour personnes avec Autisme) is sinds 1991 actief in de ambulante ondersteuning aan personen – kinderen en volwassenen – met autisme en hun familie. Daarnaast is SUSA ook een referentiecentrum voor de diagnostiek van autisme en voert het onderzoek uit naar nieuwe behandelingsmethodes. Het bezoek eindigt aan “La Caserne” in Blégny, waar de bevolking de Koning en de Koningin kan groeten.

Koningin Mathilde draagt een nieuwe mantel vandaag, en die is van Belgische makelij! Ze kocht de mantel, gemaakt van goud- en zilverbrokaat, bij Esmeralda Ammoun:

Ze draagt er een donkerblauw ensemble onder dat ze al telkens eerder heeft gedragen onder een andere mantel van Esmeralda Ammoun, namelijk de rood met blauwe die ze droeg op 25 september 2020, op 4 november 2020, op 2 mei 2022 en op 25 maart 2023.

Ze draagt er oorbellen bij van CH Carolina Herrera:

Haar donkerblauwe clutch is van Olga Berg:

5 reacties

  1. Heel mooi! Leuk dat ze de rest recycleert!

  2. Een geweldige mantel, mooi gecombineerd met de donkerblauwe kleding eronder.

  3. Wat een mooie stof van de jas. In combinatie met pantalon maakt het vlot (ipv cocktail)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..