Koningin Mathilde woont de laatste sessie van de finale van de Koningin Elisabethwedstrijd – Zang 2018 bij, gevolgd door de bekendmaking van de laureaten:


 

Koningin Mathilde bracht haar twee oudste kinderen, Prinses Elisabeth en Prins Gabriel, mee voor deze laatste finalesessie. Ze droeg opnieuw een nieuwe jurk, in oranjerood, van Giorgio Armani (hieronder te zien in het donkerblauw):

Prinses Elisabeth draagt een lange wijde rode broek met een blauw bloemenpatroon van Diane von Furstenberg:

14 reacties

 1. Leuke outfits, maar behalve bij Gabriel vind ik dat het totaalplaatje toch iets mist voor een laatste finaleavond van de Koningin Elisabethwedstrijd.

  1. Ik wil nog wel benadrukken dat ik het erg knap vind van Mathilde dat ze dit jaar bij nagenoeg elke sessie aanwezig was (ookal waren het er minder dan andere jaren). Ik denk dat het voor de kandidaten, de jury-leden en alle andere medewerkers toch een hele steun moet zijn.

 2. Welk merk is de broek?

  1. Oeps, inderdaad Diane von Furstenberg, zoals Charlie hieronder al aangeeft. Ik probeerde gisteren inderdaad iets te snel te zijn om Eurovision nog te kunnen volgen 😉

 3. Wat hebben Filip en Mathilde een paar prachtige kinderen (en dan bedoel ik ze alle vier haha).
  Mij lijkt Elisabeth een jongedame met een eigen wil. Nooit tuttig en ze heeft een eigen vlotte stijl.
  Ze kan alles aan; slanke en lange dames kunnen zo’n dominante broek goed hebben. Topje, schoenen ook super. Mathilde is ook heel schoon. Alle drie wat een plaatje!

 4. Ze zien er heel mooi uit. Het licht is bij dat beeld nogal eens vertekenend. Zag bij MNMR foto’s van buiten (inclusief schoenen) en ook een paar van binnen. De kleur en valling van de jurk is prachtig. Ze kleuren ook leuk bij elkaar. Is de das van Gabriel ms. van Liberty? De broek van Elisabeth is zoeken naar een speld in een hooiberg. 1 minpuntje de schoenen van de koningin met zo’n plastic inzetje.

 5. De broek is van Diane Von Furstenberg. Jelka had het al bij de tags gezet onderaan maar nog niet in de tekst 😉

 6. Mooie koninklijke aanwezigheid weer bij de finale.Heel leuk nu met 2 kinderen. Beide goed gekleed en open houding.
  Mathilde’s jurk is mooi maar lijkt haar wat breed te maken door de plooien op de buik.

 7. Elisabeth ziet er fantastisch uit. Gabriel zou eens iets anders moeten aantrekken dan altijd die blauwe blazer en grijze broek. En de koningin straalt. Ik denk ook dat Elisabeth een sterke eigen wil heeft, zoals hierboven ook reeds geschreven.
  Even terzijde, Prinses Amalia zou ook eens bij DvF moeten kijken voor een pantalon ipv Natan.

 8. De schoenen die Elisabeth droeg zij van LK Bennett.

  1. Heb je ergens een close-up van de schoenen gezien?

   1. Ik heb je een foto gemaild, het is het Tabitha model.

 9. Mijns inszien heeft Koningin Mathilde een prachtige juwelenset aan : oorbellen en armband. Ik vermoed dat deze op een veiling is aangekocht. Ook prinses Elisabeth had waarschijnlijk een prachtige armband aan : type slangenarmband (begin 20e eeuw ?).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..