Hare Majesteit woont de zesde sessie van de finaleweek van de Koningin Elisabethwedstrijd bij. De finaleweek vindt plaats van 24 tot 29 mei in BOZAR. Elke dag vertolkt één van de 6 finalisten een concerto van eigen keuze en ook het onuitgegeven en verplichte werk van Bruno Mantovani ‘D’un jardin féérique’.

De wedstrijd valt onder de Hoge Koninklijke Bescherming. Alle wedstrijden worden live gestreamd op de website van de Koningin Elisabethwedstrijd.

Alle afbeeldingen: screenshots uit de live-uitzending van Canvas

Koningin Mathilde draagt vanavond voor de laatste finalesessie een fuchsia roze lange cape jurk in soepele zijde. De jurk is ontworpen door Natan Couture:

Koningin Mathilde droeg deze jurk al eerder op 15 juli 2020. Ze draagt er een bijpassend mondkapje bij, en diamanten franje oorbellen. Ook de oorbellen hebben we al eerder gezien, onder andere tijdens het staatsbezoek aan Denemarken, en op het verjaardagsfeest van de Noorse vorsten. Ze draagt er gouden sandalen bij van Christian Dior:

Nu we alle finalesessies achter de rug hebben, is het natuurlijk tijd voor een overzicht en poll van alle outfits van de Koningin de voorbij week. Stem hieronder op je favoriete outfit en leg even uit in de reacties waarom je daarvoor hebt gestemd!

Alle afbeeldingen: screenshots uit de live-uitzendingen van Canvas

Wat is je favoriete outfit van Koningin Mathilde van de voorbije week?

View Results

Laden ... Laden ...

5 reacties

 1. De fuchsia cape jurk doet qua kleur de Koningin stralen!
  Gracieuze en elegante mouwen. Die steeds bij het ensemble passende mondmaskers ´breken´ de totale outfit look niet.
  De diamanten oorbellen maken deze laatste gala outfit extra feestelijk.
  Ook haar opgestoken haar vind ik mooi.

 2. Ik had de fushia jurk liever langer gezien, dan was het plaatje helemaal af geweest.
  Ik heb voor de nieuwe zwarte jurk gekozen, ik vind haar er bijzonder elegant uitzien. Samen met onze koning een prachtig paar.

 3. superlatieven voor dit plaatje!
  Zo mooi!
  Zo haar kleur!

 4. Trouser seem too casual for these events. Of the dresses the fushsia dress stands out the most. I agree with Marina Bradley that it would have been better if it was a few inches longer as on the model above. The purple and white dress looked good, too.

 5. Ik ben voor de groene Herrera gegaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..