Hare Majesteit de Koningin woont een sessie bij van de finale van de Koningin Elisabethwedstrijd – Cello 2017 in het Paleis voor Schone Kunsten te Brussel.

© Live stream Canvas

Koningin Mathilde is vandaag met haar oudste zoon Gabriel aanwezig. Dat wil zeggen dat de kans bijzonder groot is dat Prinses Elisabeth er bij zal zijn zaterdag, de laatste finale-avond. 

Mathilde draagt vanavond een mouwloze jurk met v-hals, gemaakt van een witte glanzende stof. De ontwerper is voorlopig niet gekend.

Mathilde droeg deze jurk al eerder op 30 mei 2015, toen ook voor een finalesessie van de Koningin Elisabethwedstrijd. Ze draagt er de diamanten en pareloorbellen bij. 

 

4 Reacties

  1. Prachtige look, is echt helemaal af!

  2. Helemaal goed. Al is het vooral de prachtige jurk van celliste Christine Lee die indruk maakte op mij. Naast de muziek natuurlijk ☺ Gabriel leek wat gegeneerd, ja straks is het een echte puber ha ha!

  3. Mooie jurk door halslijn, snit (vooral rond de taille), kleur en stof. Heur haar zit ook heel mooi, opgestoken haar benadrukt de mooie halslijn. Zo leuk dat ze haar kinderen meeneemt, hoop op de komst van prinses Elizabeth!

  4. Zeer geschikte outfit die haar mooi staat .
    Extra mooi met t opgestoken haar.

    Ik vind deze prins een goede uitstraling heeft. Een goede reserve.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..