Hare Majesteit de Koningin woont een sessie bij van de finale van de Koningin Elisabethwedstrijd – Cello 2017 in het Paleis voor Schone Kunsten te Brussel.

© Live stream Canvas

Koningin Mathilde draagt vandaag een combinatie van een donkergroene satijnen top met een groene rok op enkellengte:

Op bovenstaande foto zie je duidelijk de rijke groene stof met borduursel van witte en roze bloemen waarmee de rok werd gemaakt.

Koningin Mathilde droeg deze outfit al op 13 oktober 2016 tijdens het staatsbezoek aan Japan, zelfs met exact dezelfde accessoires als toen!

Mathilde droeg een roze clutch, die mooi matcht met de roze bloemen uit de rok, en haar oorbellen van juwelier Leysen:

Vinden jullie deze combinatie geslaagd? Of had Mathilde deze look eens mogen combineren met andere accessoires? Of de rok met een andere top?

6 Reacties

  1. In Japan was ik al niet echt weg van de outfit, ik vind het model van de rok niet ao best, zo lang en stijf naar beneden… de print vind ik wel heel mooi. In Japan vond ik het model nog passen bij de cultuur maar oke, op zich is de outfit natuurlijk ook niet slecht, ik ben er alleen niet zo’n liefhebber van. Wel mooie oorbellen! Misschien kan ze de rok nog laten hermaken ofzo 😉 De combinatie met het roos vind ik op jet eerste zicht wat vreemd omdat je van ver niet ziet dat er roze in de rok zit, misschien eens combineren met wit-grijs?
    Super voor de wedstrijd dat ze twee buitenlandse royals meeneemt! Ze foet echt wel hard haar best om de wedstrijd, die internationaal al zeer hoog staat aangeprezen, nog meer onder de aandacht te brengen. Ik weet niet meer wie het hier had geopperd dat ze dit jaar nog een buitenlandse royal zou meebrengen, maar diegene had dus gelijk 😉

    1. Hallo Charlie, ik had mij afgevraagd wie er na Maxima en Stéphanie aan de beurt zou zijn. Ik vind het fantastisch dat ze iemand van het Britse en Jordaanse koningshuis uitgenodigd heeft. Ik had eerder gedacht aan Spanje of de Scanidaven maar nooit dat de UK iemand zou afvaardigen. Ik dacht eigenlijk dat de relatie met de Britten nogal koeltjes was/is.

  2. Deze tint groen staat haar, in tegenstelling tot de jurk van gisteren, wel heel mooi. Jammer idd van die identieke combinaties…

  3. Ik vind dit kleed bijzonder mooi. Enkel de kleur is iets minder voor dit seizoen. Klasse

  4. prachtig kleed, toen de koningin uit de auto kwam, dat groen in de avond zon !!!! heel mooi

  5. Schitterende outfit, groen met roze ! Eenvoudig maar zo stijlvol . Klasse.!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..