Vandaag is de Koningin Elisabethwedstrijd weer van start gegaan! Dit jaar wordt de wedstrijd voor het eerst in de geschiedenis georganiseerd voor cello. Koningin Mathilde woonde deze middag een sessie bij van de eerste ronde:

 

Mijn excuses voor de slechte kwaliteit van foto’s in dit artikel, helaas zijn er nog geen foto’s verschenen die ik mag overnemen. Als je doorklikt op deze link, vind je ook nog een aantal foto’s van vanmiddag. 

We herkennen het violetkleurige jurkje van Natan dat Koningin Mathilde droeg op 4 juli 2016 bij de ontvangst van de president van Argentinië. Onderaan de jurk zijn tinten oranje als vlekjes aangebracht op de stof. Mathilde maakt gebruik van deze kleur om er haar accessoires aan aan te passen en kiest voort een oranjerode clutch, riem en schoenen.

Morgen en overmorgen wonen Koning Filip en Koningin Mathilde de feestelijkheden bij van de 80ste verjaardagen van de Noorse Koning en Koningin. Daar staat ongetwijfeld ook een gala op het programma, en ik ben al erg benieuwd naar de keuze van Mathilde: welke jurk en welke juwelen zal ze dragen? Graag hoor ik van jullie jullie gokje in de commentaren: kiest ze voor iets nieuw of iets herdragen? En als ze iets herdraagt, welke jurk kiest ze dan?

3 Reacties

  1. Hoewel die rode van natan wel mooi bij de Noorse vlag past, heeft ze deze net al in Scandinavië gedragen. In mijn geheugen borrelt iets op van fuchsia met een mooie halslijn en een verlaagde taille van al flink wat jaren geleden, ik dacht van Valentino.

  2. Ze spendeert niet veel aan avondjurken. Heeft altijd veel hergedragen.
    Bij de laatste staatsbezoeken heeft ze nieuwe gedragen.
    Ik gok op 1 van de 2 avondjurken die ze in Nederland heeft gedragen bij t staatsbezoek.

  3. Ze heester nog een paar hangen die leuk zijn, de trouw van princes Victoria was ook een mooie jurk . Of die van in China . We zien het wel .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..