Zoals elk jaar organiseren Koning Filip en Koningin Mathilde een lunch ter gelegenheid van de Internationale Vrouwendag:

© Koninklijk Paleis

Er schoven 8 vrouwen mee aan tafel die hun stempel hebben gedrukt op de sector waarin ze actief zijn: Caroline Azad, journaliste en doctoraatsstudente in de sportsociologie; Catherine Barreau, klinisch psychologe, psychotherapeute en schrijfster; Leïla Belkhir, infectiologe, voorzitster van de Medische Raad van de Universitaire Ziekenhuizen Saint-Luc en professor aan de faculteit geneeskunde van de UCL; Francisca Bostyn, administrateur-generaal a.i. van de Veiligheid van de Staat; Ingrid Godart, procureur-generaal bij het Hof van Beroep en het Arbeidshof van Bergen; Binu Singh, kinder- en jeugdpsychiater en psychotherapeut; Valerie Trouet, wetenschappelijk directeur van het Belgisch Klimaatcentrum en professor dendrochronologie aan de Universiteit van Arizona; Tessa Wullaert, internationale voetbalster en oprichtster van ‘GRLPWR by Tessa Wullaert’.

Koningin Mathilde draagt een jurk van Natan, een korte variant van onderstaande jurk:

Ze droeg deze jurk al eerder op 24 januari dit jaar. Wist je dat de print van de jurk geïnspireerd is op de schilderwerken van Monet?

Ze draagt er een paar pumps bij van Natan en haar pareloorbellen.

1 Reactie

  1. Mooi, maar het mist iets wat het een beetje verheft….halssnoer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..