Vandaag stond de tweede van vier nieuwjaarsrecepties op de agenda. Koning Filip en Koningin Mathilde ontvangen de hoofden van de Europese instellingen gevestigd in Brussel en de permanente vertegenwoordigers geaccrediteerd bij de Europese Unie, in het Koninklijk Paleis van Brussel.

Embed from Getty Images Embed from Getty Images

Koningin Mathilde draagt vandaag een nieuwe zwarte jurk met print met lange mouwen. Het gaat om een jurk van Natan, een iets kortere versie dan onderstaand model:

Ze draagt er een lila handtas bij van Giorgio Armani (hieronder te zien in het zwart):

En haar ‘Mathilde’ oorbellen van juwelier Leysen, met lichtroze edelsteen (ipv groen zoals op de foto hieronder):

5 reacties

  1. Het juweel , zoals bij het model, had er gerust bij gemogen.

  2. Hoewel bij het model lijkt of het tule over een zwarte voering is, oogt het geheel zwaar en weinig soepel qua stof. Het model jurk is ook erg stijfjes, te lang, te klokkend, te hoog gesloten en een tuttig motief. Heur haar maakt het er niet beter op. Het haar is een stuk korter dus moeilijker op te steken, zo’n rolletje is ook heel tuttig.
    De schoenen en het tasje mogen wel blijven wat mij betreft!

  3. Ik vind dit een prachtige jurk, ik hou ook van deze lengte, heel elegant. Dit kapsel is ook zo’n winner voor Mathilde, ik hoop dat we het nog vaak zien.

    1. Ik ben ook enorm fan van dit kapsel! Maar ik lees vaak in de reacties dat er ook velen dit net niet mooi vinden. Wat betreft Mathilde’s kapsel zijn er duidelijk twee kampen: Team #naarbuitenuitgebrusht en Team #opgeroldopgestoken

  4. Deze lengte is mooi maar de stof is ouderwets en zo donker, en haar kapsel maakt het niet jeugdiger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..