Op dinsdag 20 juni 2017 wordt de Internationale Koning Boudewijnprijs voor Ontwikkeling in Afrika uitgereikt. Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin en Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Astrid wonen de prijsuitreiking bij. Vóór de uitreikingsceremonie ontvangen de Koning en de Koningin vertegenwoordigers van de drie laureaatorganisaties in audiëntie. De Koning Boudewijnprijs bekroont opmerkelijke bijdragen van mensen of organisaties op het gebied van ontwikkeling in Afrika. De Prijs brengt vernieuwende initiatieven onder de aandacht die de levenskwaliteit verbeteren en plaatselijke gemeenschappen in staat stellen om hun ontwikkeling in eigen handen te nemen. Voor zijn editie 2016-2017 heeft de Koning Boudewijnstichting de Prijs toegekend aan drie organisaties gesticht door jonge Afrikaanse ondernemers in het domein van ICT: BarefootLaw (Oeganda), Farmerline (Ghana) en Kytabu (Kenya. De laureaten delen een visie van ontwikkeling waarin ondernemerschap, lokale inbedding en nieuwe communicatiemiddelen sociale transformatie aandrijven over het Afrikaanse continent. De prijsuitreiking vindt plaats in het Koninklijk Paleis te Brussel.

 

 

Koningin Mathilde draagt vandaag een nieuwe outfit: een combinatie van een groengele top met een felgekleurde rok met een print van abstracte bloemen. De outfit is van Natan Collection:

Mathilde kiest er vandaag, net zoals vele andere keren, een handtas en pumps bij in dezelfde kleur als haar top. Ze draagt ook nog oorbellen met een gele steen, deze hebben we al eerder gezien op een nieuwjaarsreceptie.

6 Reacties

 1. Dat ze met dit weer nietvoor iets luchtigers kiest snap ik niet (korte mouw en dunner stof)
  Wat me meteen opviel was de mooie rok die qua kleuren wat van een vlinder weg heeft.
  En super dat ze voor deze lengte gaat.
  Het totaalplaatje is heel elegant.

 2. Prachtige outfit stat haar prima. Ze heeft wel gekozen voor kleuren die heel goed aansluit bij dit evenement. Tasje en schoenen vrolijk !

 3. Weer zeer smaakvol. Ik zag volgens mij ook prachtige schoenen. Inderdaad wel wat warm bij fit weer.

 4. Geweldig, Kan me voorstellen dat de koningin toen ze dit koos aan Afrika en deze prijsuitreiking dacht! En tsja als het dan wat warmer is: Adeldom verplicht. Schoenen en tasje prachtig, tasje is een soort kruising tussen tas en clutch door het handvatje. De top van het model (schoudernaden en lengte van de top) lijkt iets ruimer dan die van de koningin, hoewel wijd op wijd niks is, had ik dit misschien toch iets mooier gevonden.

 5. Mooie outfit en mooie roklengte. Prinses Astrid staat er weer bij alsof ze verplicht was aanwezig te zijn. Nochtans als ze alleen op stap is of met Paola dan kan ze breed lachen. Hoe zou dat komen …

 6. Ik dacht dat t een top was die ze al eerder had gedragen?
  Schitterende rok.
  Combinatie zeer geschikt ook met de schoenen.
  Astrid inderdaad sombertjes ook in kleding weinig opvallend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..