Op 16 december vond het traditionele kerstconcert plaats op het Koninklijk Paleis in Brussel. Het is bijzonder dat het dit jaar toch is doorgegaan, maar er was geen publiek aanwezig bij deze editie. Het concert zal op tv worden uitgezonden op kerstdag op één.

Koningin Mathilde droeg een nieuwe jurk van Dries Van Noten:

Ze draagt er bijzondere oorbellen bij: de oorbellen van de Tunesische set, een erfenis van Koningin Fabiola. Haar pumps zijn donkerrood.

Prinses Elisabeth draagt een maxi jurk van ba&sh:

Ze draagt er lange fantasieoorbellen bij van mama Mathilde.

De fuchsia jurk die Prinses Eléonore draagt is van Esmeralda Ammoun. Zij speelde ook viool in een strijkkwartet speciaal voor het kerstconcert, en droeg daarvoor een andere jurk, een koningsblauw jurkje, gemaakt door kersvers hofleverancier Meer Couture.

Embed from Getty Images

Het hof heeft ook een foto vrijgegeven van het koninklijk gezin ter gelegenheid van de feestdagen om hun beste wensen over te brengen:

De hele familie gaat sober gekleed in zwart en wit.

Wat vinden jullie van al deze looks?

4 Reacties

  1. Merry Christmas & Bless you!

  2. Allemaal heel geslaagde looks, al hoop ik dat Eléonore volgend jaar echt als een 13-jarige gekleed zal gaan en niet als een klein meisje. Maar 12 jaar is natuurlijk een beetje tussen kind en adolescent in…

    Volgens mij draagt Elisabeth ook een kraaltjesarmband van Mathilde.

  3. Voor zowel foto als concert zeer mooi gekleed. Ze vormden een eenheid. Ik vond de inkleding van het concert ook prachtig bedacht. Zo leuk dat de kinderen zelf een instrument bespeelden.

  4. Kerstfoto zeer mooi zo op elkaar af gestemd en in deze niet-kleurencombinatie.
    De jurk van Dries had een vlotter model kunnen zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..