Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin brengen een Kerstbezoek aan de vzw Huis Perrekes. De vereniging staat sinds 1986 voor wonen, zorg en begeleiding op maat van personen met dementie met bijzondere aandacht voor de kwaliteit en de intensiteit van hun beleving en relaties, tot op het einde van hun leven. Huis Perrekes bestaat uit drie Huizen waarin telkens een vijftiental mensen samenwonen en vervult ook een brugfunctie tussen residentiële zorg en thuiszorg via kortverblijf, dagverzorging, begeleid wonen en ambulante begeleiding ‘Opmaat’ voor personen met dementie. Huis Perrekes is ingebed in de buurt en verbonden met de wereld.

 

Koningin Mathilde draagt vandaag een roze mantel, gecombineerd met voor de rest grijze stuks: een grijze jurk, grijze pumps en een grijze clutch. Het is al vier jaar geleden – van de Blijde Intrede aan de Duitstalige gemeenschap – dat we Mathilde in deze outfit hebben gezien. De jaren daarvoor zagen we Mathilde ook een paar keer in deze outfit.

Vermoedelijk is dit de laatste activiteit van 2017! Binnenkort krijgen jullie van mij dan ook weer het volledige jaaroverzicht!

8 reacties

 1. Ik kan mij deze mantel niet herinneren. Heb je er nog foto’s van ?

 2. Wat een verademing om de koningin in een zo op het oog leuke helder gekleurde jas te zien na gister. Ik kan de jas me ook niet meer herinneren.

 3. Hier een link naar de foto’s van de Blijde Intrede in 2013: http://www.belgaimage.be/#/gallery/4436450

 4. Dank Jelka,
  lijkt inderdaad een plezierige dunne (wollen?!) tussen jas met een mooie kraaglijn, mogelijk met een bijpassende top. Het openvallen bij de taille vind ik minder maar niet echt storend. Het is echt de kleur die het hem doet!

 5. Mooie foto’s van de blijde intrede. Ik had hem nog niet gezien. Verfrissend. Mooi.

 6. met deze outfit scoort de koningin hoog ! Prachtige kleur en goede combinatie !

 7. Verfrissend ja! Felle kleuren staan haar goed. zeer mooie mantel. Dit wordt de december winnaar voor mij.

  1. nee toch t rode broekpak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..