Vandaag brachten Koning Filip en Koningin Mathilde een kennismakingsbezoek aan Zweden. Ze werden er ontvangen door de Zweedse Koning Carl Gustav, Koningin Silvia, Kroonprinses Victoria, Prins Daniel en Prins Carl Philip.

Koningin Mathilde koos voor de kennismakingsbezoeken steeds voor een nieuwe outfit, en dat was vandaag niet anders. Mathilde droeg een gestreepte jurk met driekwartsmouwen in de pastelkleuren muntgroen en roze. Het model van de jurk vertoont vele kenmerken van de stijl van Edouard Vermeulen: zo bijvoorbeeld de halslijn en de plooien in de rok. Hieronder zien jullie een jurk van Natan gemaakt uit dezelfde stof:

Koningin Mathilde combineerde de jurk met roze accessoires: een roze tasje met goudkleurig handvat en roze pumps, beide eveneens van Natan. De kleur van de steen van de oorbellen die Mathilde draagt leunt dan weer dichter aan bij het muntgroene in haar jurk. De oorbellen zijn van de Italiaanse ontwerper Massimo Maria Melis. Opvallend is wel dat dit het eerste kennismakingsbezoek is waarbij Mathilde geen hoed draagt.

Inmiddels zijn Filip en Mathilde reeds aangekomen in Noorwegen, waar ze morgen een kennismakingsbezoek brengen. Daarna komen op zijn minst nog Spanje en Denemarken aan de beurt, maar dat zal zeker voor na de verkiezingen van 25 mei zijn.

Wat vinden jullie van deze nieuwe jurk van Mathilde?

Foto’s met dank aan Place Royale/RTL

4 reacties

  1. Heel mooie japon van Mathilde! Staat haar goed. Zag net op ATR en op modekoninginmaxima bij reacties op ditzelfde stuk dat het tóch ook wel heel erg lijkt op een ander, Zweeds, merk… Zou ’t dan toch geen NATAN zijn? Het lijkt er wel heel erg op qua plooien vooral, maar ’t stofje is dezelfde als MSGM 😉

    1. Ik zag het, maar het is wel degelijk NATAN hoor. Toevallig dat er met dezelfde stof wordt gewerkt.

      1. Later zag ik het ook! Inderdaad toevallig dat ze met dezelfde stof werkten. Eigenlijk was ’t door het model en vooral de plooien natuurlijk ook wel overduidelijk dat het NATAN was, maar ik ging er toch even aan twijfelen 😉

  2. Jurk is super. – Maar al dat rondreizen in huidge omstandigheden is wel wat risqué!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..