Hoewel Koning Filip en Koningin Mathilde reeds gisteren zijn aangekomen in Noorwegen, en meteen werden ontvangen door de Noorse Koning Harald en Koningin Sonja, vond het grootste gedeelte van het kennismakingsbezoek vandaag plaats. Koningin Mathilde droeg in tegenstelling tot alle voorgaande kennismakingsbezoeken ditmaal géén nieuwe jurk, maar koos voor een reeds eerder gedragen exemplaar:

Meer foto’s vind je hier

Koningin Mathilde koos voor de paarsblauwe jurk van Armani Privé, die ze reeds eerder aanhad op het huwelijk van Albert en Charlene van Monaco (een van mijn favoriete looks van Mathilde) en tijdens een economische missie aan Thailand. Net als de voorgaande keren koos Mathilde met een grijze clutch en grijze pumps ervoor om de jurk te combineren met grijze accessoires. Net als in Zweden droeg ze trouwens ook vandaag geen hoed.

De jurk van Armani:

ArmaniPrivé00050m

Toch twee kleine puntjes van kritiek voor Mathilde: in tegenstelling tot gisteren, waar Mathilde’s kapsel tot in de puntjes verzorgd prachtig werd opgestoken, koos Mathilde voor een los kapsel, waar op zich absoluut niets mis mee is. Ware het niet dat haar haren op een nogal ouwelijke wijze naar achter werden gestyled. Hier ben je nog iets te jong voor Mathilde! Daarnaast had ik Koningin Mathilde graag een mooie broche zien dragen, de hele look ziet er nu nogal ‘leeg’ uit. Mathilde heeft bijzonder weinig broches, en dat valt bij deze jurk des te meer op. Misschien een tip voor moederdag, Koning Filip?

Foto’s met dank aan Place Royale/RTL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..