Vandaag brachten Koning Filip en Koningin Mathilde een kennismakingsbezoek aan Duitsland. Koningin Mathilde lijkt voor deze gelegenheden steevast voor een nieuwe outfit te kiezen. Ze ziet er in het buitenland ook steeds uit om door een ringetje te halen, en ook vandaag in Duitsland zat alles gewoon perfect.

Koningin Mathilde droeg een prachtige rode outfit van de Brusselse haute couture ontwerper Pierre Gauthier. In het begin van haar huwelijk heeft Koningin Mathilde wel eens enkele van zijn ontwerpen gedragen, maar sindsdien was hij een beetje op de achtergrond getreden in haar kleerkast. Tot vandaag. Je kan aan alles van deze outfit zien dat het een haute couture stuk is: de snit zit perfect, de zomen werden perfect afgewerkt, en het is een tijdloos stuk.

Ook al is het een tijdloze outfit, met de plisséjurk speelt de designer ook in op een enorme trend die er zit aan te komen voor de zomer van 2014.

Ook de accessoires van waren mooi afgestemd op de outfit, en hiervoor deed Mathilde een beroep op hofleverancier Fabienne Delvigne. Zij heeft het rode hoedje gecreëerd, waarin je ook de plissé vanuit de jurk ziet terugkomen. Ook de roodbruine lederen clutch die Mathilde droeg is van de hand van Fabienne Delvigne.

Koningin Mathilde laat dus een erg goeie indruk na op de kennismakingsbezoeken! Vier landen, vier prachtige nieuwe outfits, en vier verschillende Belgische ontwerpers. Hopelijk blijft dit lijstje zo doorgroeien! We zullen er snel achterkomen, want woensdag staat het volgende kennismakingsbezoek al gepland, aan Italië/Rome. Wat denken jullie? Kiest ze voor een Belg? Of draagt ze bijvoorbeeld Armani, ook een favoriete ontwerper van haar? En wat is jullie mening over deze outfit?

Meer foto’s van vandaag vinden jullie hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..