Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin bieden het jaarlijkse Lenteconcert aan in het Paleis te Brussel. De Koning en de Koningin wensen ter gelegenheid van dit concert hulde te brengen aan jonge academici en wetenschappers. Met hun creativiteit en hun dynamisme reiken ze de bouwstenen aan voor de samenleving van morgen. Hunne Koninklijke Hoogheden Prinses Astrid en Prins Lorenz wonen het concert eveneens bij.

Koningin Mathilde sluit de maand februari af met een nieuwe outfit! Ze draagt een zwart jasje met veel versieringen. Het is een jasje uit de herfst/winter 2018 collectie van Giorgio Armani:

Ze draagt er een zwarte rok onder, zwarte pumps, een zwarte fluwelen clutch en volgens mij ook haar roze oorbellen van juwelier Leysen (hieronder te zien met een groene ipv roze steen):

Het kan ook zijn dat het een ander paar oorbellen betreft, de foto’s zijn niet zo scherp, en Mathilde heeft nog twee paar andere oorbellen die heel gelijkaardig zijn aan deze.

15 Reacties

 1. Mooi, maar eerder winters. Dan hou ik eigenlijk meer van de glamoureuze outfit die Astrid hier draagt.

  Ik vraag me af of de oorbellen die M. draagt niet eerder deze zijn? https://queenmathilde.blogspot.com/2018/11/jewels-new-pink-earrings.html

  De twee modellen lijken erg op elkaar.

  1. Dat kan zeker! De foto’s zijn totaal niet scherp genoeg om te zien welke het precies zijn. Ik dacht op de foto’s van gisteren een klein cirkeltje halverwege te herkennen waardoor ik eerder naar die van Leysen neig…

 2. Het is nog winter dus ze kan dit ensemble goed aan met dit weer. Lekker warm en comfortabel. Heerlijk om in weg te zinken als je het concert volgt. Het jasje is chic bewerkt en het lijkt alsof er ook schoudervulling in zit. Het jasje is van fluweel? Astrid heeft een bontjas aan. Er zijn geen duidelijke foto’s beschikbaar. Heb al wat rondgesnuffeld.

 3. Het is ng winter dus goede keuze ! Wat een stralende koningin ! Chique en schitterende oorbellen !

 4. Goed gekozen jasje van Armani voor dit event. Er zitten wat kleurtjes in. Eigenlijk altijd als ze wat kiest van Armani is t een schot in de roos!

 5. Prachtig. Heel chique.

 6. Prachtig jasje, ook in goede lengte, verlengt het bovenlichaam iets, terwijl de zwarte rok op het breedste deel buik en heupen wat slanker doen lijken. De roze accenten van jasje en bellen verzachten het zwart wat.

 7. Volgens mij heeft het Belgisch Koningspaar vakantie. Niet op de wintersport ???

  1. Dat klopt! Ik denk wel dat ze op wintersport zijn, maar er worden maar om de twee jaar fotosessies georganiseerd, en aangezien er vorig jaar één was, zal er dus dit jaar geen zijn.

 8. Bedankt voor je antwoord. Wel jammer.

 9. Een beetje winterse outfit voor een lénteconcert 🙂

  1. Waarom een lenteconcert in de winter?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..