Ter gelegenheid van de Internationale Dag van de Vrouw (8 maart) ontmoet Hare Majesteit de Koningin vrouwen uit diverse sectoren van de Provincie Vlaams-Brabant. Deze internationale dag is voor de Koningin een bijzondere gelegenheid om van gedachten te wisselen over de positie van de vrouw in de samenleving en om stil te staan bij de uitdagingen en verwachtingen waarmee vrouwen te maken hebben. De ontmoeting vindt plaats in het Provinciehuis te Leuven.

Koningin Mathilde draagt vandaag een combinatie van Natan: ze kiest voor een van haar favoriete witte tops:

Ze droeg deze top al heel vaak: op 19 december 2018, op 26 maart 2019, op 11 mei 2019, op 4 juni 2019, op 9 juli 2019, op 22 september 2019, op 20 november 2019 en op 21 januari 2020.

Ze combineert deze blouse met een turquoise blauwe kokerrok van Natan met ingewerkte riem, die ze ook al eerder droeg, op 20 november 2019. De rok komt qua model sterk overeen met onderstaand beeld:

Bij aankomst droeg ze er de mohair wollen geruite cape bij van Natan die ze eerder droeg tijdens het staatsbezoek aan Luxemburg op 17 oktober 2019. Hieronder zien we de cape in een ander kleurenpatroon:

Koningin Mathilde draagt er turquoise blauwe chunky fantasieoorbellen bij van de hand van Maëlle Laduron, die in samenwerking met Natan een juwelencollectie heeft ontworpen.

1 Reactie

  1. Blouse altijd goed. En blijft goed in de was blijkbaar.
    Zou de rok graag eens in zn geheel willen zien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..