Hare Majesteit de Koningin brengt een bezoek aan het Institut Sainte-Marie in Châtelet. Tijdens een ronde tafelgesprek maakt ze kennis met de professionele omkadering en de pedagogische methodes tegen pesten in een schoolcontext. Vervolgens gaat zij in gesprek met de leerlingen van de eerste graad secundair onderwijs om in de praktijk de preventie van pestgedrag en de omgang met conflictsituaties te leren kennen. De Koningin heeft veel aandacht voor het thema pesten en vooral voor pesten op school.

Koningin Mathilde draagt vandaag een nieuwe outfit! Ze kiest voor kledingstukken in verschillende tinten grijs: een truitje met driekwartsmouwen in lichtgrijs, een asymetrische rok in een iets donkerder grijs, met over haar schouders een gekende mantel.

Ze combineert de look met haar beige laarzen tot boven de knie van Natan, een nieuwe grijze handtas en nieuwe lange fantasie-oorbellen.

Wat vinden jullie van deze look?

6 reacties

  1. Ik vind dit een prachtig geheel. Ben blij dat ze haar hoge laarzen nog eens draagt. Knap

  2. Het geheel is ontzettend leuk, vooral ook door de laarzen. Ik houd niet zo van die asymmetrische rokken maar met die laarzen valt dat ook minder op.

  3. Ik vind t zeer sjiek.
    Ze staat meestal beter met meer kleur maar dit is erg mooi.
    En gave laarzen!

  4. Ik vind het wat saai. Inderdaad :wat kleur staat haar veel mooier.

  5. Helemaal niet saai. Mooie stijlvolle outfit .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..