Vandaag was Koningin Mathilde aanwezig bij de inhuldiging van het nieuwe Universitair Moeder- en Kindcentrum van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen. Koningin Mathilde heeft namelijk toegezegd om haar naam te verbinden aan dit nieuwe centrum waar gynaecologie, kindergeneeskunde en intensieve neonatale zorgen worden samengebracht in één centrum.

Mathilde droeg een nieuwe roze jurk met print:

Koningin Mathilde droeg ook een nieuwe oranjeroze hoofdband van Fabienne Delvigne. Ze had een babyroze clutch bij zich van Dior.

Wat vinden jullie van deze nieuwe jurk?

8 reacties

 1. Moeilijk te beoordelen op de kleine foto’s.

  1. Nee, ze heeft deze clutch voor het eerst gedragen bij het kennismakingsbezoek aan Frankrijk, toen ze die jas van Dior in dezelfde kleur met grote strik aanhad.

 2. leuke foto’s gezien op queenmathilde blogspot.
  De soort jurken staan haar heel goed. stopwol in lengte en mouw. Sereen maar chique .

 3. Ik vind de jurk niet heel geweldig mooi. De hoofdband net zo min.

 4. Ik vind het model van de jurk haar goed staan. De kleuren daarentegen vind ik een beetje flets. Ik zie ook liever een hoed ipv een hoofdband. Maar ik kan de keuze wel begrijpen, omdat dit haar toegankelijker doet overkomen.

 5. Het is toch echt wel een mooie jurk al ben ik geen fan van de hoofdband. Ze is zo lief met de kinderen. http://royalista.com/103928/queen-mathilde-opens-hospital-wing-bubbles/
  Hier wat meer foto’s.

 6. Het model jurk staat haar goed, jammer dat de kleur haar niet zo goed flatteerde . Heldere kleuren passen beter bij haar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..