Op uitnodiging van Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin vindt de 13de informele top van Staatshoofden van Duitstalige landen plaats in Eupen. Nemen eraan deel Z.D.H. Erfprins Alois von und zu Liechtenstein, Z.K.H. Groothertog Henri van Luxemburg, President van de Bondsrepubliek Duitsland Z.E. Joachim Gauck en President van de Zwitserse Confederatie Z.E. Johann Niklaus Schneider-Ammann. Aan de vooravond van de top worden de Staatshoofden en hun partners uitgenodigd voor een diner in het Kasteel van Laken. Op de ochtend van 8 september nemen de Staatshoofden deel aan een werkvergadering. De Dames brengen op dat moment een bezoek aan Belgisches Rundfunk- und Fernsehzentrums (BRF) in Eupen en aan het Töpfereimuseum in Raeren. In de namiddag brengen de koppels een bezoek aan het Zentrum für Förderpädagogik en aan het Parlement van de Duitstalige Gemeenschap.

Koningin Mathilde droeg een witte jurk voor het diner op de vooravond van de informele top:

Deze witte jurk met fijne bloemenprint van Natan, droeg Mathilde al eerder op 12 mei dit jaar tijdens de uitreiking van de Koningin Mathildeprijs.

Koningin Mathilde droeg er beige pumps bij en oorbellen van Melissa Kandiyoti:

Melissa Kandiyoti coral

Koningin Mathilde droeg eveneens de Pebble wire cuff van Tikli Jewelry:

tikli-pebble-wire-cuff1

3 reacties

  1. Goed gekozen! Een stralende gastvrouw!

  2. evertjvanderstroom@bergstroom.com

    perfecte jurk bij het zomer weer ! Grappige oorbellen een koningin met stijl !

  3. Mooie lengte en door de soepele stof geeft de jurk net dat 50 jaren sfeertje, staat haar erg jeugdig. Plooien lijken ook lager onder de taille te beginnen dan doorgaans bij Natan. Wie oh wie ontwierp hem?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..