Vandaag is de laatste dag aangebroken van de UNICEF-missie van Koningin Mathilde aan Ethiopië. Een gevoelig thema stond vandaag centraal, namelijk genitale verminking. Koningin Mathilde bezocht in het kader hiervan het One Stop Center, en had een ontmoeting met de president van Ethiopië.

Koningin Mathilde droeg een gekleurde jurk van Natan.

Koningin Mathilde droeg deze jurk al tweemaal eerder: op 19 april 2013 en op 6 september 2013 bij de Blijde Intrede aan de provincie Vlaams-Brabant.

Koningin Mathilde droeg beige-zwarte pums van Natan, en de Gaia clutch van A Bag With A Story:

Abagwithastory20-gaia

’s Avonds had Koningin Mathilde nog een ontmoeting met enkele expats, ze droeg hierbij een geel jurkje, eveneens van Natan:

Koningin Mathilde droeg dit jurkje (onder een geel bijpassend jasje) bij de herdenking van de Slag bij Waterloo op 18 juni dit jaar.

2 reacties

  1. De print jurk is mooi maar de gele jurk (nu zonder jasje) is echt een super jurk. Ik zou nog wel wat meer foto’s willen zien voor het totaalbeeld. Hoop dat zij met het gevoerde overleg, contacten en haar charmante lieve lach wat voor elkaar heeft gebracht. En de missie heeft doen slagen (kleine stapjes meestal. )

  2. Kleurrijke kledij aangepast aan het land ! Toch mooi jurkje ! Gele jurk prachtig !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..