Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin brengen een kerstbezoek aan Huis Biloba in de Brabantbuurt te Schaarbeek. Het huis is een project van solidair wonen voor ouderen en fungeert tevens als ontmoetingscentrum. De werking is dankzij een goede omkadering gestoeld op autonomie van de senioren en is ingebed in het buurtversterkingsnetwerk.

Koningin Mathilde draagt vandaag een wollen ensemble in tartan print van Natan:

Ze draagt nog steeds haar oorbellen van Delphine Nardin:

Wat vinden jullie van deze nieuwe outfit? Ik vind persoonlijk de print zowel boven- als onderaan net iets te veel. Ik had het mooier gevonden als ze de top of de broek zou combineren met een neutraler stuk.

5 reacties

  1. Die top in combinatie met een flatterende lederen rok of een jeans zou perfect zijn. Deze combo is inderdaad te veel. Dit is echt serieus bizar 😀

  2. Het blauwe gedeelte is niet overgenomen van het originele waardoor het naar mijn mening toch best meevalt. Ja, voor mij kan het wel.

  3. Nee, nieuwe trends of niet: Mathilde is een klassieke stijl koningin, geen modepop voor experimenteel ontwerp!

  4. Mijn ogen doen zo langzamerhand zeer van al die ruiten combi’s. Nog erger is inderdaad een combi met verschillende ruitjes of ruiten. Bij de broek is de ruit heel redelijk verwerkt dit i.t.t. bij de top

  5. zo, mijn kleed uit de jaren 60, dit is toch beter dan het rode van vorige week, maar nu genoeg ruiten !!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..