Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin ontvangen de Hoofden van de Diplomatieke Zendingen geaccrediteerd te Brussel en hun partners. De receptie vindt plaats in de Koninklijke Serres van Laken. Buitenlandse Ambassadeurs in België zijn belangrijke partners in het promoten van het internationaal imago van ons land.

Koningin Mathilde kiest voor een combinatie van felroze met zilvergrijs deze avond: ze gaat voor een zilveren jurk met hier en daar een roze versiersel, maar de felroze mantel met onderaan de zilveren boord is toch wel opvallendste stuk van de outfit. Alles is ontworpen door Dries Van Noten:

Ook de clutch die Mathilde draagt is van Dries Van Noten:

Mathilde koos opvallend genoeg, net zoals deze ochtend, voor een outfit die ze eerder aanhad op 12 oktober 2016 tijdens het staatsbezoek aan Japan. 

Ze droeg er witgrijze pumps bij, en een paar diamanten oorbellen.

5 reacties

  1. Het is wat anders dan t gebruikelijke.
    Ben nu positiever dan de eerste keer. Dries heeft meestal mooie stoffen dus ik denk dat dit in t echt mooier is dan op de foto.
    Gedurfd en geslaagd.

  2. Prachtig ! De stof is heel mooi en valt perfect ! Deze kleuren staan haar zeer goed. Passen ook tussen de mooi locatie en fleurige bloemen !

  3. Wat ziet ze er elegant uit, qua kleur, stof en model!
    Echte haute couture.

  4. Prachtige kleur. Het staat de Koningin heel mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..