Sommigen onder jullie hebben het misschien al gemerkt: afgelopen weekend kreeg Modekoningin Mathilde wat extra media-aandacht! Naar aanleiding van het staatsbezoek van Koningin Mathilde aan Japan vorige week, heb ik meegewerkt aan een artikel dat verschenen is in de weekendkrant van Het Laatste Nieuws.

Hierin werd niet alleen mijn mening gevraagd over de verschillende looks die Koningin Mathilde in Japan heeft gedragen, maar we hebben daarnaast ook even stilgestaan bij de stijl van Mathilde in het algemeen van de afgelopen jaren, en wat daar zo bijzonder aan is geweest.

Je kan klikken op de afbeeldingen hieronder om het artikel te vergroten en het zo te kunnen lezen!

hln-pagina-1

hln-pagina-2

© Het Laatste Nieuws

Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties op het artikel! Voor mij was het alleszins een erg leuke ervaring om hierover zo uitgebreid geïnterviewd te worden, voor herhaling vatbaar!

10 reacties

 1. Ooh wat super leuk dat je geïnterviewd bent Jelka! Super leuk, zulke erkenning na alle tijd die je al zo lang steekt in je website! Complimenten voor jou!

 2. Oh leuk artikel! Ik had het nog niet gezien.

 3. Heel leuk! Zal ongetwijfeld meer lezers trekken.
  En ook goed dat je je eigen mening geeft over haar kledingkeuze en onze meningen ventileert!
  Ga zo door!

 4. Geweldig leuk Jelka! Ziet er goed uit!

 5. Leuk artikel Jelka, mijn complimenten. Je hebt echt heel gevarieerde plaatjes uitgekozen en genuanceerd je eigen mening gegeven!
  Ik kende die Monaco jurk niet, wat een kleur en model!

 6. Gefeliciteerd ! Mooi artikel ! Toch mooi je inzet voor Mathilde ! Ze wordt nu en dan te kort gedaan. Als je leest wat ze in het buitenland publiceren over hun koninginnen en prinsessen laat Belgie het vaak afweten . Niet alleen om haar stijl maar ook haar betrokkenheid met het volk ! België mag trots zijn op de koningin. !

 7. ik vondt het een heel goed artikel !!! was blij een gezicht achter deze mooie blog te zien
  want het is droevig wat op sommige ” site ” wordt geschreven
  sinds de eerste ontmoetingen bij de ” blijde intredes” voor het huwelijk , vondt ik Haar al heel sympatiek, en in de loop der jaren is het nog beter geworden

 8. Eerst heb ik alles gespaard van Koningin Fabiola,die ik ook diverse malen heb ont -moet op de Nationale Feestdag. Later alles van Koningin Mathilde gaan sparen.. Mijn verzameling is gigantisch. Meer dan 50 albums heb ik wel in mijn bezit. Deze verzameling is een steun en toeverlaat voor mij, nu mijn lieve man kort geleden is overleden.. Het lieve gezichtje van deze Koningin is een troost voor mij.
  IK hoop,dat je nog heel lang doorgaat met deze site. Ik geniet er heel erg van. Alvast bedankt voor alles.

  1. Geniet er maar van ! Leuk om te lezen !

 9. Yelka, welverdiende complimenten, fatastisch gedaan. Leuk om te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..