Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin wonen de herdenkingsplechtigheid bij voor wijlen Prins Philip in Westminster Abbey in Londen.

Embed from Getty Images

Koningin Mathilde draagt vandaag een nieuwe zwarte mantel met glanzende kraag en plooien in het rokgedeelte. De mantel werd voor haar ontworpen door Meer Couture.

Ze draagt er zwarte pumps bij en een zwarte fluwelen clutch. We zien ook opnieuw haar halssnoer dat bestaat uit 7 rijen met parels, en haar diamanten met parel oorbellen.

De zwarte hoofdband die ze draagt is het model ‘Elisa’ van Fabienne Delvigne. De hoofdband werd gemaakt uit fluweel en werd afgewerkt met een delicate sluier.

Embed from Getty Images

Wat vinden jullie van deze nieuwe outfit?

7 reacties

 1. Vreselijk oubollig. Ik heb de indruk dat de jas niet goed zit. Trekt langs alle kanten tegen. Hoedje doet niet zijn werk; gaasje is leuk, maar het hoeddeel zelf is slordig. Ook de parelketting staat haar niet. Een groot parelketting was hier beter geweest.
  En afgaand van de foto’s liep ze continue half gebogen. Geen idee waarom, maar weinig flatterend. Maxima en zeker Letizia zijn een krak in de juiste houding.
  Voor de UK kon ze veel beter gedaan hebben.

 2. […] King Philippe and Queen Mathilde of Belgium are seen entering the Abbey. The Queen is in Meer Couture and the ‘Elisa’ headband by Fabienne Delvigne. She is wearing her “dog collar” choker consisting of 7 rows of pearls. (H/T to Modekoningin Mathilde) […]

 3. Een echte misser. Jammer, want de vorige creaties van Meer Couture waren juist heel geslaagd!

  Op zich een leuke hoed, en mooie juwelen, maar het geheel was echt oubollig, ze stapte zelfs voorovergebogen als een oude vrouw.

  De jas was veel te strak op sommige plaatsen, vreemde stof … Nee!!

 4. Wat gek dat de jas zo trekt als t op maat is gemaakt?
  Ze moet m terugsturen. T zit veel te strak, ook die parelketting.

 5. De koningin ziet er gepast uit en zeer charmant. Het is een herdenkingsdienst en geen modedienst.

 6. Is het de foto of is Mathilde haar gezicht gezwollen ? Haar tenue was maar niets. Letizia daarentegen was prachtig. Net zoals Prinses Beatrix. De dresscode was blijkbaar zwart of Edimburgh groen zoals gedragen door de Queen, de Hertogin van Cornwall en the Princess Royal. Haar parelketting vind ik ook “afschuwelijk”. Het creeërt bij mij een raar gevoel terwijl ik parels wel heel mooi en stijlvol vind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..