Hare Majesteit de Koningin ontmoet dhr. Jeroen Sleurs, algemeen directeur van de Gezinsbond, en dhr. Christophe Cocu, algemeen directeur van de Ligue des Familles. Zij spreken over hun gevarieerde aanbod van diensten en voordelen voor gezinnen en de belangen van gezinnen die ze verdedigen in ons land. 
De Gezinsbond en la Ligue des Familles werken aan een gezins- en kindvriendelijke samenleving. De gezinsbond rekent op de steun van meer dan 165.000 leden-gezinnen, ruim 11.000 vrijwilligers en bijna 150 medewerkers. Ze vieren dit jaar hun 100e verjaardag! La Ligue des familles telt 30.000 leden, 65 locaties in Brussel en Wallonie, 1500 vrijwilligers en 65 werknemers.

© Koninklijk Paleis

Koningin Mathilde draagt vandaag een nieuwe outfit: een combinatie van een donkerblauwe geruite oversized top met struk, met bijpassende broek. Beide stuks zijn van CH Carolina Herrera:

Wat ik zo leuk vind aan deze look is dat de Koningin gekozen heeft voor de felle kleur rood om met deze stuks te combineren: zowel haar oorbellen als haar pumps zijn felrood.

Wat vinden jullie van deze nieuwe look?

5 reacties

 1. Voor mij is dit geslaagd.
  Helaas voor de dames die niet van wijde broeken houden….we zullen er moeten aan wennen….de jaren
  70 zijn hiermee terug….

 2. Oh dit is eindelijk nog eens echt leuk!

 3. Staat haar goed!
  CH een goed merk voor haar!

 4. Beter dan Natan . Het staat haar mooi

 5. Hartstikke leuk pak en de koningin draagt de wijde top m.i. over de broek, ook klasse. Omdat de pijpen van de broek aan de korte kant zijn bij haar en ik altijd wat ambivalent ben over pumps (en dan nog rode!) onder broeken zou ik het pak nog wel eens terug willen zien met mooie ecru suède enkellaarsjes en een bijpassend tasje.
  Overigens prachtige ruitverwerking van de couturier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..