Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin en Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Elisabeth spreken met een aantal experten uit de academische wereld over de situatie in Oekraïne. Ze hebben het over de verschillende aspecten die tot dit conflict hebben geleid en de impact van deze crisis.

Koningin Mathilde draagt vandaag een gekende blauwe blouse van Natan:

Ze droeg deze blouse al eerder op 22 oktober 2020, op 22 januari 2021, op 18 maart 2021, op 22 mei 2021 en ook tijdens de virtuele uitreiking van de Baillet Latour prijs 2020 (exacte datum onbekend).We zien nu voor de eerste keer de bijpassende broek die ze erbij draagt, al vermoed ik dat het geheel niet mijn favoriete look is voor de Koningin.

Prinses Elisabeth draagt een witte blouse, en daarboven een donkerblauw broekpak van Emporio Armani:

Later op de dag had Koningin Mathilde ook nog een een videogesprek met mevr. Agata Kornhauser-Duda, First Lady van Polen. Ze bespreken de humanitaire situatie in Oekraïne en de inspanningen van onze beide landen om Oekraïense vluchtelingen op te vangen. Daarnaast hebben ze het ook over de psychologische ondersteuning voor vluchtelingenkinderen en de verderzetting van hun opleiding. 

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..