Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin wonen de gala-avond van de Steunraad Antwerpen voor de Koning Boudewijnstichting bij. Het evenement vindt plaats in Het Paleis en de Stadsschouwburg van Antwerpen.


 

Koningin Mathilde draagt vanavond een galajurk die we nog maar recent hebben gezien: ze koos voor de roest-rode jurk van Erdem met ruches onderaan. 

De jurk is gemaakt uit zijdesatijn, en er worden boterbloemen en krokussen op afgebeeld. Mathilde droeg de jurk al eerder op 20 juli dit jaar. 

Ze combineerde met gouden Allesia-oorbellen van Tikli Jewelry:

Tikli Jewelry is onlangs van naam veranderd: vanaf nu gaat het merk als Christine Bekaert (naar de ontwerper) door het leven. Voor oorbellen die Koningin Mathilde al had voor deze naamswijziging zal ik blijven verwijzen naar de naam Tikli Jewelry. Nieuwe stukken die ze eventueel vanaf nu zal kopen, zal ik onder de merknaam Christine Bekaert hangen.

Wat vinden jullie van de keuze van Mathilde voor deze jurk? Goed dat ze deze al zo snel opnieuw draagt? Of hadden jullie een andere jurk in gedachten die ze misschien opnieuw had kunnen dragen?

7 reacties

  1. ‘k vind de koningin nu wel mooi staan met het Erdem galakleed. Ook passend voor deze gelegenheid. Maar wat een prachtige oorringen!

  2. Sterk Japans ogend, deze jurk, en niet bijzonder mooi vind’k. Nogal oogverblindend en weinig design aan. Krijgt geen 10/10 deze keer (volgende keer beter!).

  3. Het is koninginne-achtig. Een mooi plaatje. Maakt haar zeker niet jonger ook al is t een vrolijke print. Voor mij is 2x nu wel genoeg. Andere suggesties vind ik lastig. Op t podium is men zeer informeel gekleed…maar hoe in de zaal?

  4. Die jurk is nog vreselijker dan ik eerst al dacht. Gewoon als peignoir verder. Ik zou die blauwe met zilveren golfjes nog wel eens willen zien of die gele dries van noten.
    Fijn Jelka dat je de naamswijziging van Tikli doorgeeft! Het zijn zulke mooi gemaakte sieraden! Ik krijg veel complimenten met de set van oorbellen en armband die ik kreeg.

  5. Niet mooi. Twee keer vlak achter elkaar gedragen is iets teveel van het goede.

  6. Vrolijke kleuren maar voor een zomerse vakantie avond ! Prachtige oorbellen en heel mooi kapsel !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..