Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin brengen een bezoek aan de Floraliën in Gent. De 36e editie van de Floraliën staat in het teken van “Mijn paradijs, mijn wereldse tuin” en vindt plaats in het ICC, de Floraliënhal en het Kuipke. Bloemen en planten staan uiteraard centraal: zo wordt bijvoorbeeld het Lam Gods van de gebroeders Van Eyck tot leven gewekt met bloemen, planten, struiken en bomen in al hun vormen, kleuren en geuren. Tijdens hun bezoek gaan De Koning en de Koningin in gesprek met verschillende standhouders.

Koningin Mathilde kiest erg toepasselijk voor een nieuwe roze jurk vandaag met bloemenprint. Ze draagt voor het eerst een outfit van Oscar de la Renta, een favoriete ontwerper van Koningin Máxima:

De hoed die ze erbij draagt is van Fabienne Delvigne, het gaat om het model ‘Aramana’, opnieuw heel toepasselijk een hoed die eruit ziet alsof hij gemaakt is van bloemblaadjes:

Koningin Mathilde droeg deze hoed al eerder op 26 juni 2015. Ze draagt er een donkergroene clutch bij, eveneens van Fabienne Delvigne:

We zien ook nog haar pareloorbellen en de Bamboo Cuff ten slotte van Christine Bekaert:

5 reacties

  1. O,wat is Koningin Mathilde een mooie en knappe Koningin . Ze ziet er vandaag super charmant uit Een bloem onder de bloemen.

    1. Dat ben ik volledig met je eens.

  2. Ik ben er niet laaiend enthousiast over.
    Mij lijkt het ook iets te kort .

  3. Mooie tiepasselijke stof maar de rok is veel te vol.

  4. Ik vind haar er prachtig en heel toepasselijk uitzien. Ze is echt een plaatje. De rok vind ik helemaal niet te kort, ze heeft mooie benen, die mogen getoond worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..