De feestelijkheden worden verdergezet in het Feest in het Park, meer specifiek het Warandepark rechtover het Koninklijk Paleis:

Alle drie de dames dragen een groene jurk, wat best wel past voor een feest in een park. Koningin Mathilde draagt een nieuwe jurk, die voor haar op maat werd gemaakt, van het Belgische merk Bernadette Antwerp. Het is de eerste keer dat de koningin een jurk van dit merk draagt, dus dat maakt mij extra blij vandaag, in het bijzonder omdat ik dit merk aanbeveelde voor de koningin tijdens mijn posts van de Week van de Belgische mode. De jurk is geïnspireerd op het Gregory model:

Het begon blijkbaar allemaal met een toevallige ontmoeting in Londen! Enkele weken later hebben ze dan de koningin opnieuw gezien om hun verhaal te doen, en zo is deze samenwerking begonnen! De dames van Bernadette Antwerp deden hun verhaal op Instagram:

Ze draagt verder nog pumps van Natan en witte oorbellen van CH Carolina Herrera:

Prinses Elisabeth draagt een nieuwe mouwloze groene jurk van The Kooples:

Ze draagt er oorbellen bij van Percossi Papi en een groene Virginia clutch van Fabienne Delvigne. Beide accessoires zijn van haar mama, Mathilde.

De jurk van Eléonore zit nog een beetje verstopt op bovenstaande foto, maar ze draagt opnieuw een jurk van Maje:

6 reacties

  1. Viel jullie ook een leuk detail op bij de boys? De Koning en Prins Emmanuel droegen dezelfde das. 👍 Ik word telkens zo blij als ik de familie zo spontaan zie. Ze genieten en zijn een hecht gezin. 🖤💛❤️

  2. De jurk van Prinses Elisabeth is eenvoudig maar staat haar geweldig.

  3. Voor mij springt prinses Eleonore er bovenuit. Prachtige prinses.

  4. Ik vind de jurken van Elizabeth en Eleonore echt geweldig. De stof van de jurk van de koningin is mooi maar het model minder, dit soort jurken worden bij Mathilde vaak theemutsen!

  5. Onze koningin mag nog eens bij deze ontwerpster aankloppen, mooie vlotte stof, en het model staat heer ook goed, een ceinturenin de taille staat haar goed.

  6. De jurk van Elisabeth mag wat ruimer, je ziet nu iets te veel welvingen, vooral ter hoogte van de buik. Zo’n teer onvolgroeid lijf moet je niet zo benadrukken. Er mag wat meer ontwerp in de jurk. Het geheel oogt nu wat lijzig. Nee, ik vind dit niet mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..