Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin, Hunne Majesteiten Koning Albert II en Koningin Paola wonen de jaarlijkse eucharistieviering bij ter nagedachtenis van de overleden leden van de Koninklijke Familie. De mis vindt plaats in de Onze-Lieve-Vrouwkerk te Laken.

Koningin Mathilde draagt vandaag een lichtgrijze rechte jurk tot onder de knie. De jurk werd gemaakt uit kasjmier en wol, door modehuis Natan. Ze droeg deze jurk al eerder op 20 november 2018.

Ze draagt er grijze pumps bij, en de grijze Lython clutch van Diane von Furstenberg:

Ze draagt ten slotte nog haar nieuwe diamanten oorbellen en een nieuwe grijze bandeau in haar opgestoken haar. Deze haarband werd ontworpen door modiste Amélie D’Hoogvorst, een Brusselse hoedenontwerpster waar Koningin Mathilde voorheen nog geen ontwerp van heeft gedragen! Ik ben dus erg blij dat ze eens een nieuwe (Belgische) naam uitprobeert voor haar hoeden! Neem zeker eens een kijkje op haar website.

9 Reacties

 1. ’n Mooie outfit voor een zeer levendige (en mooie) dame! Full marks!

 2. Mooie stof en inmiddels wat gedateerd model, was een tijdje in die cape jurken. Bij het eerdere draagmoment leukte die felle kleur tas en hoed de boel wat op nu is het toch wel wat saai. Bravo voor de haarband met opgestoken haar. De koningin draagt vaak een vrij plat knotje dit is veel leuker, een beetje rommelig opgestoken kapsel ws zonder nep haar.

 3. Voor mij is dut sobere chic..
  Eentonig misschien, maar ingetogen voir de gelegenheid.
  Vind kapsel en bandeau bijzonder geslaagd.

 4. Knap. Mathilde is hier prachtig met deze outfit en de diadeem.

 5. Dit is zo elegant en perfect voor haar figuur. Ik hou veel meer van deze versie dan van de vorige met paarse accessoires

  Leuk kapsel!

 6. Heel mooi. ze mag zo n zelfde laten maken in een felle kleur!

 7. ik was zeer onder de indruk van onze koningin, zo “face to face” hoe mooi !!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..