Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin, Hunne Koninklijke Hoogheden  de Groothertog en de Groothertogin van Luxemburg en de Leden van de Koninklijke Familie wonen de eucharistieviering bij ter gelegenheid van de 25ste verjaardag van het overlijden van Zijne Majesteit Koning Boudewijn. Deze viering wordt georganiseerd door de Aartsbisdom Mechelen-Brussel en wordt voorgegaan door Kardinaal De Kesel in de Onze-Lieve-Vrouwekerk in Laken.

© Royalduo

Koningin Mathilde draagt een zwart-wit gestreepte midi-rok met daarboven een witte blouse met lange mouwen. De outfit is van Natan:

Mathilde droeg deze combinatie al eerder op 15 juli dit jaar bij de ontvangst van de Rode Duivels.  

Ze draagt er een nieuw paar oorbellen bij waar we ook de kleurencombinatie zwart-wit in zien terugkomen. De donkere clutch die ze draagt zagen we voor het eerst tijdens het staatsbezoek aan Canada dit jaar in maart. 

2 Reacties

  1. Mooi georganiseerd groepje op straat. Mathilde zet de setting door de zebrapad-print. Prins Emmanuel geeft hieraan gehoor in de vorm van zijn stropdas.
    Leuke haardracht van H.M. en met de oorbellen voegt ze er iets nieuws aan toe.

  2. Goed gekleed gezelschap. De blouse van Mathilde had wat mij betreft meer op die van t model mogen lijken, zodat het wat sjieker wordt. Dit blousje vind ik wat eenvoudig.
    Leuke oorbellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..