Vandaag hebben Koning Filip en Koningin Mathilde de delegatiehoofden die deelnemen aan de EU-CELAC top (een samenkomst tussen leider van de Europese Unie en van de Latijns-Amerikaanse en Caraïbische landen) ontvangen op het Koninklijk Paleis te Brussel.

Koningin Mathilde droeg een groene jurk van Natan:

 


Deze groene jurk met boothals heeft een hele fijne print in de stof, waaraan we de jurk kunnen herkennen als één van Natan. Onderstaande foto toont een jurk in dezelfde stof:

Natanh5qsjxvzqsmrr3uflz05

Koningin Mathilde droeg deze jurk al eerder op 28 mei 2014 bij de lunch voor de leden van de Koningin Elisabethwedstrijd. Ze had toen hetzelfde tasje mee als vandaag. Mathilde koos ook voor fantasie-oorbellen met een groene kleur in.

Deze avond woonden Filip en Mathilde ook het slotconcert bij van de Koningin Elisabethwedstrijd, die hiermee volledig is afgelopen voor dit jaar. Ik heb jammer genoeg nog geen foto die ik hier mag plaatsen, maar ik heb al wel gezien dat Mathilde een zilveren jurk aanheeft, dezelfde die ze vorig jaar droeg bij de laatste finalewedstrijd van de Koningin Elisabethwedstrijd en de bekendmaking van de winnaars.

3 reacties

  1. Prachtige jurk (zonder riem) staat heel mooi deze halslijn is echt iets voor haar !

  2. Een beproefd model !
    Heel mooi!
    Een fantastische Natan kleur

  3. leuk jurkje en een mooie kleur!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..