Koningin Mathilde bracht vandaag, de eerste dag van een nieuw schooljaar, haar kinderen Prins Gabriel en Prinses Eléonore naar de schoolpoort in Brussel:

 

Mathilde droeg een volledig witte outfit met één kleurrijk accent: de roze mantel met abstracte bloemenprint. Ze koos voor een brede witte broek, een eenvoudig witte blouse erboven, witte pumps en een mantel in dezelfde print als onderstaande vest van Giorgio Armani:

Behalve de lengte, verschilt Mathilde’s mantel ook nog met bovenstaande blazer aan de halslijn: Mathilde koos voor een ronde variant. Welke versie vinden jullie beter?

Ten slotte merk ik ook nog een nieuw paar oorbellen op bij Koningin Mathilde: het gaat om vrij grote fantasieoorbellen in een soort van babyblauwe kleur. 

8 reacties

 1. Zo te zien heeft de Mathilde geen last van vakantieblues; ogenschijnlijk ziet alles er blij uit (glimlach en de rosé bloemenjas) draagt hier tot bij. Terug in de werkmodus en het werkmasker weer op.

 2. Haha en de werkkledij weer aan.

 3. Leuke filmpjes!
  ik vind de lange versie t leukst dus goed gekozen door de koningin ! t roze stukje achter op de rug is geinig. Ik vind t nog een beetje een vakantie-outfit.
  De jongste dochter komt wat uit haar schulp lijkt t.
  Leuk om Mathilde de komende week weer meer te zien.

 4. Dames gaan voor,Prins Gabriel. Ook bij de schoo[poort. Of is het toeval????

  1. Normaal heeft rechts voorrang. Of is het niet zo,n heer….

 5. Ik vind Mathildes versie ook leuker dan het blazer model. Volgens mij is het ronde boordje bovenaan ook effen roze net als het achter stukje.
  Gabriel zit op een andere locatie of andere ingang en dacht vast ik ga zelf naar binnen zonder mijn moeder aan de poort!

  1. de hoger klassen zitten een straat verder , verleden jaar zij de 2 oudste ook alleen verder gegaan

 6. een superoutfit, zeker in deze lange versie. Doe mij er ook maar 1!
  Roze staat haar altijd goed.
  Fijn dat ze mensen steunt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..