Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Astrid zit een economische zending naar het Verenigd Koninkrijk voor. De prinses vertegenwoordigt Zijne Majesteit de Koning tijdens de zending. Deze missie zal Groot-Londen en Oxford aandoen en is de eerste prinselijke missie sinds het begin van de COVID-pandemie. 

Aangezien de economische zending ook in Oxford halt houdt, was dit de perfecte gelegenheid voor Prinses Elisabeth om even aan te sluiten. De kans is groot dat Prinses Elisabeth ooit de taak van haar tante zal overnemen om de economische zendingen te gaan voorzitten, dus deze passage is daarop misschien wel een ideale voorbereiding.

Prinses Elisabeth draagt een zwarte pantalon met daarboven een witte blouse en een oranje mantel met dubbele knopenrij. Ze draagt er gouden oorbellen bij.

2 Reacties

  1. Prinses Astrid komt bij mij over als een dame met klasse en empathisch. Ik ken haar niet en weet dus niet of dat klopt. Maar perceptie is ook belangrijk. Meestal vind ik haar goed gekleed gaan, klassiek, sobere chique. Mooi om te zien dat Prinses Elisabeth meeloopt met haar tante. Zou het dan toch 1 happy family zijn ?

  2. Foto van Astrid niet complimenteus.
    Haar kapsel kan beter.
    Leuke jas van Elisabeth!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..