Koning Filip en Koningin Mathilde ontvangen vandaag de Belgische diplomatieke posthoofden op het Koninklijk Paleis te Laken in het kader van de diplomatieke dagen. De diplomatieke dagen zijn een jaarlijkse bijeenkomst van de Belgische diplomatieke en consulaire vertegenwoordigingen in het buitenland (ambassadeurs, consuls-generaal en permanente vertegenwoordigers). 

Koningin Mathilde draagt vandaag haar groene wollen jurk van Natan opnieuw, die ze eerder aanhad op 5 december 2018. Hieronder zien jullie een jurk gemaakt uit dezelfde stof, maar in een ander model:

5 reacties

  1. Op de groepsfoto springt het groen er echt uit maar het blijft een tuttig model

  2. ’n Fleurig groen, maar ‘k had liever een “klassiek protocollaire” outfit gezien voor de gelegenheid.

    1. Waaraan denk je dan als een klassiek protocolaire outfit wenst ? Zoals de 3 of 4 ambassadrices die net zoals hun mannelijke collegae en grijs of zwart gekleed gaan ? Heb je iets in gedachten dat beter zou geweest zijn ? Door de kleur zie je haar natuurlijk direct staan tussen al dat grijs maar het blijft wel een Natanjurk. Dus altijd hetzelfde maar ik kan niet zien of er een riempje bij is.

  3. ‘k weet niet wat ik van het kleed moet vinden, maar op de groepsfoto springt de koningin onmiddellijk in het oog en dat is wel mooi.

  4. Waarom het mooie, originele model omgooien naar een oubollig model

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..