Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin ontvangen de Belgische diplomatieke posthoofden die ter gelegenheid van de diplomatieke contactdagen naar België zijn teruggekomen.

Koningin Mathilde draagt hierbij een nieuwe felroze jurk:


Het is de eerste keer dat Koningin Mathilde deze jurk draagt, maar we hebben deze jurk in een lichtere kleur roze reeds eerder gezien bij Koningin Máxima: klik hier voor meer info daarover! Het zal jullie dan ook niet verbazen dat deze jurk van modehuis Natan is.

Mathilde combineert de jurk met een zwart riempje, donkere zilvergrijze pumps, lange pareloorbellen, en de grijze Lython clutch van Diane von Furstenberg.

Wat vinden jullie van de jurk?

9 reacties

 1. Persoonlijk vind ik het een van de mindere modellen van Natan, ook bij koningin Maxima trouwens. Ik vind de kleur ook te schreeuwerig en zéker voor een jurk ik januari.

 2. Ik hou wel van zo’n vrolijke frisse kleur in de winter. Het model van het jurkje is eenvoudig maar toch mooi en de goede lengte. Interessant dat Natan jurkjes Mathilde veel beter passen dan Máxima. Zij weet tenminste welke maat kleding ze heeft!

 3. Lekker felle kleur, het staat de Koningin heel mooi. Volgens mij is dit al het zevende nieuwe kledingstuk deze maand. Wel veel vind ik persoonlijk.

 4. Tussen al die grijze pakken zie je onmiddellijk Mathilde staan. Dat is de kleurenpolitiek van de Queen. Dat roze staat haar wel heel mooi.

 5. Als de kleur het meer koraal roze van de bovenste 2 foto’s is dan vind ik het prachtig, de onderste foto lijkt wat al te fel.
  Hoewel de beide koninginnen ongeveer even lang zijn en beiden slank, heeft Maxima veel grovere botten, hetgeen zich bij dit jurkje laat zien bij de schouders en knieën. Ook leek dit jurkje slecht en onterecht ingekort bij Maxima.

 6. Ik begrijp niet waarom M&M steeds dezelfde kledij kiezen. Tenzij ze ruilen en laten herkleuren maar dat denk ik niet. Mathilde moet sowieso bij Belgische couturiers kopen. Dus zou het logisch zijn dat Maxima nederlands koopt.

 7. Staat haar prachtig ! Mooi tussen al dat grijs !

 8. Is eigenlijk een goede basisjurk. Ik houd er van dat de rok meer toeloopt dan uitloopt.

  De kleur doet alles bij deze basisjurk!

 9. De Koningin ziet er mooi uit. Zo’n wat felle kleur doet het goed tussen al die bijna gelijk geklede mannen. Bij Mathilde denk ik nooit ‘had toch liever een maat groter gekocht’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..