Tijdens de nationale feestdag van dit jaar stond Koningin Mathilde met haar Natan jurk ongetwijfeld in het modemiddelpunt van de dag. Maar ook de prinsessen Elisabeth en Eléonore hadden elk een prachtig jurkje aan: Prinses Elisabeth een hardroze jurk met driekwartmouwen, en Prinses Eléonore en lichtroze geruit jurkje met bolero jasje.

Met dank aan de tip van lezeres Charlotte weten we nu ook waar de jurkjes van de prinsessen vandaan komen: Marie-Léonie Stock!


De jurkjes zijn op maat gemaakte jurkjes voor de prinsesjes, een specialiteit van de uit Kortrijk afkomstige jonge modeontwerpster, die zowel voor mannen, vrouwen als kinderen kledij en accessoires aanbiedt.

Je kan haar collectie bewonderen op haar website www.marieleoniestock.be

Noot van de redactie: Prinses Elisabeth is een tienermeisje. Hou hier aub rekening mee in het formuleren van eventuele reacties, en hou steeds in het achterhoofd dat in deze fase van haar leven negatieve commentaar heel zwaar kan aankomen.

3 reacties

  1. Vooral het jurkje van Elisabeth vond ik schitterend! Een mooi model en de kleur staat haar echt goed!
    Ik vind het het ook leuk dat Mathilde heeft gekozen voor een nieuwe ontwerper; op de site staan enkele mooie kledingstukken.

  2. Mooi stof en keurige afwerking ! Heel mooie jurkjes !Vooral die van Elisabeth !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..