De avond voor de Nationale Feestdag woonden Koning Filip en Koningin Mathilde een concert bij, het ‘Preludium tot de Nationale Feestdag’. Koningin Mathilde combineerde haar jurk van Haus Coudeyre die avond met donkerblauwe accessoires.

De grote clutch is afkomstig van Dior, zoals te zien is op onderstaande foto:

Ook toen Mathilde deze jurk aanhad in China droeg ze er deze clutch bij.

5 reacties

  1. Mooi en inderdaad lekker groot! Niet een typische Dior dus heel goed dat je m hebt gevonden!

  2. Op de nationale feestdag droeg Mathilde juwelen van Koningin Fabiola. Weet er iemand wat er gebeurd is met de “spaanse” kroon die Fabiola gekregen had van Spanje tgv haar huwelijk ? Ik hoop dat haar juwelen in België gebleven zijn. Het is jammer dat in België de juwelen niet ondergebracht werden in een fonds zodat die niet konden vervreemd/vererfd worden. Nu heeft België bijna niets meer terwijl de Louise-Marie en Maria-Hendrika (en Charlotte) juwelen hadden die konden concurreren met de andere koningshuizen. Deze reactie even terzijde omdat het toch komkommertijd is.

    1. Over de juwelen van Koningin Fabiola is nog altijd niets geweten. Enkel van diegene die we inmiddels hebben gezien bij Koningin Mathilde kunnen we vermoeden dat ze aan haar werden geschonken.

      1. Zijn de oorhangers die Mathilde hier draagt afkomstig van Koningin Fabiola ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..