Onlangs droeg Koningin Mathilde een paar druppelvormige gouden oorbellen die erg lijken op haar paar van Delphine Nardin, maar iets breder zijn van vorm:

12244785_10153288577127161_1002373415830235147_o

© Place Royale/RTL

Via Pinterest ben ik er achter gekomen dat deze oorbellen een ontwerp zijn van ontwerpster Annick Tapernoux, de Secret Garden oorbellen:

Annick Tapernoux is een Belgische van Zwitserse origine. Ze is afgestudeerd als zilversmid en woont nu in Libanon. Ze studeerde juwelenontwerp in Antwerpen.

Wat vinden jullie van deze oorbellen?

4 reacties

  1. Zònder die zilveren plaatjes erboven zijn het mooie oorbellen. Als er dan toch iets als versiering op moest had ik een klein diamantje of pareltje onderin het puntje geplaatst.

  2. Ik vind ze er eerlijk gezegd niet op lijken… Ik zie geen wit aan de oorhangers, en ook de vorm lijkt me anders te zijn. Of bedoel je niet dat het exact dezelfde zijn?

    1. Koningin Mathilde draagt ze inderdaad zonder dat tweede zilveren plaatje erboven 🙂

  3. Eigenlijk vind ik de oorbellen van Nardin mooier vanwege de symmetrie en het iets hoger op het oor liggende model. Ik hou ook niet zo van getrommeld materiaal doet me denken aan nep tinnen borden en vazen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..