Hare Majesteit de Koningin bezoekt de dansschool PARTS – Performing Arts Research and Training Studios – in Brussel. De school voor hedendaagse dans heeft op korte tijd een internationaal gereputeerde dansopleiding ontwikkeld. De Koningin spreekt er met oprichtster Anne Teresa De Keersmaeker en met studenten en leden van het personeel. Ze woont er ook een balletles en -repetitie bij. Met het bezoek wil de Koningin de cultuursector, en de kunststudenten in het bijzonder, een hart onder de riem steken in deze moeilijke periode.

Koningin Mathilde draagt vandaag een gekende combinatie van een donkerblauwe geruite oversized top met struk, met bijpassende broek. Beide stuks zijn van CH Carolina Herrera:

Koningin Mathilde droeg deze outfit al eerder op 27 oktober 2021. Ze draagt er vandaag een felrode cape boven en draagt er rode pumps bij. De cape kocht Mathilde ook aan bij CH Carolina Herrera (met dank aan een volger op Instagram die dit heeft gevonden!):

Ook haar rode oorbellen in de vorm van een jasmijnbloem zijn van CH Carolina Herrera:

De rode clutch die ze bij zich heeft is van Giorgio Armani:

3 Reacties

  1. Alles mooi op elkaar afgestemd

  2. Blijft een prachtig pak, maar met een iets te korte broek. Conform mijn vorige advies hoop ik op combineren met ecru suède enkellaarsjes en een ecru wollen cape. Op de een of andere manier vind ik dat rood (m.n. de schoenen) een beetje ordinair. Het komt door mijn opvoeding, ik weet het!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..