Hare Majesteit de Koningin opent met een toespraak de slotzitting van de conferentie Samen praten over de VN ter gelegenheid van de Dag van de Verenigde Naties (24 oktober).  De Koningin is pleitbezorgster van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s). De conferentie wordt georganiseerd door FOD Buitenlandse Zaken, Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking samen met het Bureau voor de Verenigde Naties in Brussel en vindt plaats in het Egmontpaleis te Brussel.

Meer dan 120 leerlingen uit vier klassen van het Nederlandstalig en Franstalig middelbaar onderwijs zijn uitgenodigd om deel te nemen aan dit evenement. Het doel is hen bewust te maken van de opdrachten en de prioriteiten van de Verenigde Naties alsook van de rol die België speelt binnen de UNO. Bijzondere aandacht gaat naar het engagement van de jongeren om de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen te helpen verwezenlijken. Dit is samen met migratie het centrale thema in de campagne Together van deze editie van de Dag van de Verenigde Naties.

  

© Place Royale/RTL

Koningin Mathilde droeg voor deze activiteit van gisteren een donkergrijze rok met daarboven een donkerrode wikkelblouse.

Ze droeg er haar Flirty Elaphe clutch van Diane von Furstenberg bij:

Ook in haar fantasieoorbellen, en pumps zien we rood als accentkleur terugkomen. Een hele leuke look voor Mathilde vind ik zelf!

5 reacties

  1. Inderdaad! Simpele, geslaagde look.

  2. Een prachtige herfstcombinatie.

  3. Leuke eenvoudige combi die prachtig is met bijpassende schoenen, tasje, oorbellen en lipstick

  4. eenvoudig maar stijlvol.8 Leuke blouse ! Alles klopt !

  5. Mooi silhouet.
    Goede kleuren.
    Is t een wikkelrok?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..