Koningin Mathilde blijft in de roodtinten op de tweede dag van de informele top van Duitstalige staatshoofden die gisteren en vandaag plaatsvindt in Liechtenstein.

Het hoofdonderwerp van deze bijeenkomst was: “Filantropie en gemeenschap – randvoorwaarden voor een efficiënte samenwerking van politiek, economie en filantropen”. Als onderdeel van het hoofdonderwerp filantropie gaf Marc Gottschald, directeur van het Centrum voor Filantropie aan de Universiteit van Liechtenstein, op 13 september een basisinleiding op het onderwerp.

Koningin Mathilde droeg een rok met een ikat-print, en daarboven een donkerrode blouse met striksluiting aan de hals, en wijd uitlopende driekwartsmouwen. De outfit is van Natan. Ze droeg deze al eerder op 16 juni dit jaar.

Ze draagt er donkerrode pumps bij, een donkerrode clutch van Christian Dior, en haar gouden oorbellen van Delphine Nardin:

Volgend jaar vindt de jaarlijkse ontmoeting van Duitstalige staatshoofden opnieuw plaats in België.

4 reacties

  1. Ze kunnen t goed met elkaar vinden, dat maak ik altijd op uit de foto’s. Kleding altijd netjes maar eigenlijk nooit wow. Ook deze ronde weer.

  2. […] The print skirt and shirt she wore for arrival are re-wears by Natan. You can see some of the previous appearances here and here. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..