Hare Majesteit de Koningin woont de Koninklijke crematieceremonie van de overleden ZM Koning Bhumibol Adulyadej van Thailand bij. De Koningin vertegenwoordigt Zijne Majesteit de Koning tijdens deze ceremonie te Bangkok.

© Screenshots NBT World

Koningin Mathilde droeg gisteren een lange zwarte jurk met een vrij rechte neklijn. Deze jurk is van Natan, en werd speciaal voor deze gelegenheid gemaakt. 

Ze draagt er een nieuw zwart hoedje bij: het betreft een bibi die asymetrisch gedragen dient te worden van Fabienne Delvigne. Het hoedje is gemaakt van matte stroken van stro tegenover glanzende stroken van stro. 

Mathilde droeg diamanten oorbellen, en over haar ordelint droeg ze haar diamanten broche die we voor het eerst in Denemarken zagen dit jaar:

4 reacties

  1. Wat ik een beetje grappig vind, is dat er klaarblijkelijk wat verwarring was over het kledingvoorschrift. Vml. heeft er in de uitnodiging iets gestaan van ‘white tie met decoraties’ en dames in het zwart en lang. Mathilde en Maxima blijven dicht bij huis door te kiezen voor een klein hoedje, immers ze verschijnen overdag in het lang. Sonja en Sofia verschijnen zonder hoed. Ook de mannen hadden het niet gemakkelijk. Velen verschenen in rokkostuum met ordelint en ‚wit’ vest. Maar omdat de ceremonie overdag was diende er een zwart vest gedragen te worden, dit heeft de heer achter maxima goed begrepen maar ja of hij heeft geen orde of is zijn ordelint vergeten. Een gala uniform met rouwband is dan gemakkelijker!

  2. Dezelfde kwestie geldt natuurlijk voor diamanten, andere stenen (Sofia) of parels. Vlg. mij speelt Maxima in deze het meest op safe.

  3. Het het hoedje doe het toch bij de beide koninginnen is echt stijlvol ! Mooie eenvoudige jurk van Mathilde ! Gepast voor de gelegenheid.

  4. Beide koninginnen zeer smaakvol en gepast gekleed.
    En zeer geschikte hoofddeksels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..