Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin bieden een galaconcert aan ter gelegenheid van de honderdste verjaardag van het einde van de Eerste Wereldoorlog. Hunne Koninklijke Hoogheden Prinses Astrid en Prins Lorenz wonen tevens het concert bij. Het concert wordt opgeluisterd door de Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen en herdenkt het sleutelmoment in de Europese en mondiale geschiedenis met een eerbetoon aan alle slachtoffers. De gasten van het concert zijn voornamelijk landgenoten die zich tijdens het voorbije herdenkingsjaar in het bijzonder hebben ingezet rond het thema oorlog, vrede en herinnering. Het programma bevat muziekstukken die rond het thema van de Eerste Wereldoorlog werden gecomponeerd door vooraanstaande Belgische en buitenlandse componisten.

 

Koningin Mathilde draagt vanavond een groene satijnen top met korte mouwen, met daaronder een midi-rok met een rijk borduursel van witte en roze rozen. De outfit is van Natan:

Mathilde droeg deze outfit al eerder op 13 oktober 2016 in Japan, en op 31 mei 2017. Net zoals bij beide vorige gelegenheden, combineert ze deze top en rok met lichtroze accessoires: ze kiest voor een roze clutch en roze pumps.

1 Reactie

  1. lijkt goed te passen bij dit event. Kleur is moeilijk te beoordelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..