Hare Majesteit de Koningin woont een concert bij van de Koningin Elisabeth Wedstrijd. Dit concert is speciaal gericht op een jong publiek. Door haar aanwezigheid wenst de Koningin de interesse van jongeren voor klassieke muziek aan te moedigen. Het concert vindt plaats in Flagey te Brussel.

Koningin Mathilde draagt vanavond een zwarte pantalon, met daarboven een eveneens zwarte top met een print in metallic groene kronkels. De top heeft een hoge col en brede pofmouwen, en is van Dries Van Noten:

Mathilde droeg deze top al eerder op 9 november 2014, al meer dan drie jaar geleden dus. Ze zit momenteel echt in een periode waarin ze in haar kleerkast duikt, op zoek naar prachtige eerder gedragen stukken. Dat mag ze wat mij betreft zeker blijven doen!

Geen rust dus voor Koningin Mathilde na het drukke staatsbezoek aan Canada! Zowel deze week als volgende week zijn nog vrij goed gevuld met activiteiten. Vermoedelijk neemt Koningin Mathilde dan begin april samen met haar kinderen paasvakantie. Vandaag werd trouwens bekend gemaakt dat Prinses Elisabeth vanaf deze zomer haar middelbare studies zal afmaken in Wales

En lees hier zeker ook alles over de vintage witte bontmantel die Mathilde droeg in Canada!

4 Reacties

  1. Leuk de story over het bontje ! Heb er ook geen problemen mee dat ze oude outfits weer draagt !
    Prachtige stoffen bij Van Noten i

  2. Deze trui opnieuw in het openbaar dragen kan ik alleen maar als “moedig” omschrijven.

  3. Een slanker broekje onder deze volumineuze top had misschien wat beter gekund?
    Mooi patroon van top.

  4. Ik heb de eerste kennismaking in 2014 met deze top gemist maar ik vind hem vlot en leuk. Winters, makkelijk en door de groene kronkels toch feestelijk. Met de broek is m.i. niets mis, vrij strak gesneden en iets uitlopend. Zeker gezien het gezelschap in sneakers en broeken vind ik dat de koningin er passend uitziet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..