Hare Majesteit de Koningin brengt een bezoek aan het Centrum voor de Evaluatie van Vaccinaties (CEV) in Antwerpen. In de afdeling vaccine trial unit gaat ze in gesprek met enkele vrijwilligers die deelnemen aan de Covid-19 vaccinstudie. Tijdens een vergadering krijgt de Koningin vervolgens een situatieschets van de huidige Covid-19 situatie. Ze krijgt er eveneens uitleg over de vooruitgang van de onderzoeksactiviteiten en de ontwikkeling van een mogelijk vaccin.

Dit bericht bekijken op Instagram

Gesprek met vrijwilligers die meedoen aan de Covid-19 vaccinstudie in de vaccine trial unit van het Centrum voor de Evaluatie van Vaccinaties (CEV) te Wilrijk. Toelichting door wetenschappers over de huidige Covid-19 situatie in België alsook over de vooruitgang van de onderzoeksactiviteiten en de ontwikkeling van een mogelijk vaccin. ————— Entretien dans le Vaccine Trial Unit avec des volontaires qui participent à l’essai clinique d’un vaccin au Centre d’évaluation des vaccins (CEV) à Wilrijk. Explications sur la situation de l’épidémie Covid-19 en Belgique ainsi que sur l’avancement des activités de recherche et les progrès en matière de développement d’un possible vaccin. @Uantwerpen #coronavirus #covid19 #COVID19BE #virus #vaccin #vaccinatie #vaccinstudie #vrijwilligers #volontaires

Een bericht gedeeld door Belgian Royal Palace (@belgianroyalpalace) op

Koningin Mathilde draagt een nieuwe zijden jurk met een print van donkerrode bladeren. Het is de Josefina jurk van Gabriela Hearst, een nieuw merk in de kledingkast van Koningin Mathilde!

Ze draagt er donkerrode accessoires bij: haar clutch, pumps en mondmasker zijn in een gelijkaardige kleur als haar jurk. Ze draagt er ten slotte nog diamanten oorbellen bij.

5 Reacties

  1. Gabriela Hearst. (Niet mijn vondst hoor)

    Ze ziet er zo mooi uit vandaag. Dit is perfect!

  2. Opnieuw geslaagd! Ook het kapsel stijl gebruinde oogt jonger dan naar buiten gekruld.

  3. Wat een mooie jurk!
    Zie ik graag nog terug.
    Ik ga op website kijken van deze Gabriela

  4. Weer een topper ! De laatste tijd doet ze ons verbazen ! Prachtige jurk !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..