Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin brengen een bezoek aan het Centre Hospitalier Bois de l’Abbaye in Seraing. De Vorsten ontmoeten medewerkers uit verschillende afdelingen van het ziekenhuis en ontdekken op deze manier de rol die zij spelen in de aanpak van het capaciteitsprobleem van de Luikse ziekenhuizen tijdens deze recente coronagolf. Vervolgens brengen ze ook een bezoek aan de eenheid Intermediate Hospital Capacity van Defensie. Dit is een aparte vleugel waar COVID-patiënten die geen intensieve zorg nodig hebben, worden verzorgd door militair personeel.

Koningin Mathilde draagt vandaag voor dit bezoek een nieuwe combinatie in het groen: ze draagt een midi-jurk uit een groene geruite stof, met daarboven een warme groene mantel. Ik vermoed dat beide stuks van Natan zijn. Haar mondmasker is gemaakt uit dezelfde stof als haar jurk. Hieronder zien jullie een jurk van Natan in een andere kleur:

Ze draagt er een grote bruine leren clutch bij, bruine pumps, en oorbellen van Angela Caputi (dezelfde als op onderstaande foto maar met een ander kleurschema)

2 Reacties

  1. Is dit nu van Nathan? Geen al te duidelijke foto’s, maar wat ik kan zien vind ik wel mooi 😁

    1. Ja het is zeker Natan 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..